Finfami Pirkanmaa                

pallo finfami

FinFami

kolmen kimppa

mies etusivu

 

Avoin miesten keskusteluryhmä

Aika: maanantaisin 27.8, 24.9. 29.10 ja 26.11klo 17.30  – 19.30

Paikka: Hämeenkatu 25 A, 6 krs. 

Keskustelua parisuhteeseen ja perhe-elämään liittyvistä teemoista (esimerkiksi: vuorovaikutus parisuhteessa, seksuaalisuus) sekä omien kokemusten ja niihin liittyvien tunteiden sekä ajatusten vapaamuotoista läpikäyntiä yhdessä vertaisten kanssa.

Ei ennakkoilmoittautumista.

Lisätietoja Roope (Howard Byde.) p. 050 412 4423. 

Tervetuloa!


Kolmen kimpan teemalliset luentoillat

Kolmen kimppa projekti järjestää syksyllä 2018 kaksi luento – ja keskusteluiltaa yhteistyössä muiden järjestötoimijoiden kanssa. 

tiistaina 3.10 klo 18 – 19.30 aiheena isyys 2010-luvulla yhteistyössä Miessakkien MASI-hankkeen kanssa. Tilaisuus on suunnattu suunnattu kaikille isille ja isyydestä kiinnostuneille miehille ja se järjestetään Kumppanuustalo Arttelin Pistokas -kokoustilassa, (os. Salhojankatu 42, 2 kerros.) 

Luennoitsijana on perhe- ja isyystutkija Petteri Eerola Tampereen yliopistolta. 

Tilaisuus on ilmainen eikä vaadi ennakkoilmoittautumista.

Lisätietoja Roopelta (Howard Byde) p. 050 412 4423. taisähköp. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

TERVETULOA!

tiistaina 30.10 klo 17 – 19.30 aiheena Mies kriisissä - miehen oikeudet ja velvollisuudet yhteistyössä Mielikahvilan kanssa. Keskeisenä kysymyksenä on, miten pitää miehenä huolta itsestä ja mielen virkeänä kaiken elämänpaineen alla?

Puhujana ja keskustelun alustajana on Ykä Koskinen, Suomen Mielenterveysseuran valtuuttama Mielenterveyden ensapukoulutusten ohjaaja & valmentaja, joka valmentaa miesyrittäjiä ja pyrkii edistämään miesten hyvinvointia. 

Tilaisuus järjestetään Mielikahvilassa (osoite Sorinkatu 4, Kriisikeskus Osviitan alakerta, sisäpiha) ja se on kaikille avoin ja maksuton eikä vaadi ennakkoilmoittautumista.

Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan aiheesta!

Lisätiedot: Roope p. 040 719 9355 tai sähköp. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisäksi MIELEN AVOIN OPISTO - Recovery College järjestää Sexfullness -luennon 19.9. klo 13 - 15 pääkirjasto Metson luentosali Lehmuksessa.  Luennoitsijana on Riikka Riihonen. 

Sexfullness on halukasta läsnäoloa intiimillä hetkellä. Monen elämässä Sexfullness karkaa kauas kiireen, stressin ja melskeen vuoksi. Sexfullness karttaa pakottamista, liikaa miellyttämistä ja uhrautumista. Sexfullness sen sijaan kukoistaa, kun suhteessa on lämpöä, kohtaamista, tilaa aistikokemuksille ja toiveille sekä rutkasti luottamusta. Tule kuuntelemaan, miten voit saada lisää Sexfullnessia elämääsi, mikä on Sexfullness-hissi, mitä on Suomi-miesten Sexfullness ja miten onnellisuus liittyy seksuaalisuuteen ja hyvään seksielämään.


Kolmen kimpan chat Tukinetissä

Paikka osoitteessa www.tukinet.net

Aika    perjantaisin klo 12.00-13.30  

Chat     14.9.–14.12. (ei 19.10. ja 23.10.eikä 7.12) klo 12–13.30

Chattiin osallistutaan Tukinetin uudella sivustolla. Tarkemmat ohjeet löydät Tukinetin sivustolta tai osoitteesta www.kolmenkimppa.fi. Chattiin voi osallistua ilman si­toutumista ja sen kautta voit kysyä ja keskustella mieltä as­karruttavista, mielenterveyteen ja parisuhtee­seen liittyvistä asioista.

TÄSSÄ voit antaa palautetta osallistumisestasi livechattiin.